Sluiten

hdfhfg

Klik hier om naar de evaluatie te gaan.
Sluiten
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Cultuurtraject Rotterdam wordt georganiseerd door het KCR

Kosten

Voor deelnnemersbijdrage voor het Cultuurtraject Rotterdam in schooljaar 2017-2018 is:

  • € 7,75 per leerling voor het primair onderwijs
  • € 15,- per leerling voor hetvoortgezet onderwijs
  • Deze deelnemersbijdrage is niet kostendekkend, het cultuurtraject wordt gesubsidieerd door Gemeente Rotterdam

Gebruik uw VO school de Cultuurkaart van het CJP? Wanneer uw school € 10,- per leerling inlegt dan wordt het Cultuurkaart-tegoed door CJP verhoogd tot € 15,-. Het Cultuurtraject kost uw school dan in slechts €10,- per leerling!

 

Vervoer

Doet uw school mee aan het Cultuurtraject Rotterdam? Als Rotterdamse basisschool reserveer je via de website www.buzz010.nl vanaf 20 augustus 2018 busvervoer voor educatieve excursies binnen Rotterdam. Buzz010 faciliteert hierbij enkel de reserveringen van de busritten. De excursies boekt de leraar zelf, rechtstreeks bij de excursiebestemming. Laat je inspireren en bekijk op de website alvast een greep uit de delenemende bestemmingen van Buzz010!

Factsheet voor workshop- en museumdocenten

Deze factsheet is bedoeld voor workshop- en museumdocenten die werken voor projecten binnen het Cultuurtraject Rotterdam. Hier vind je informatie over het Cultuurtraject Rotterdam en de website inclusief een lijst met afkortingen binnen het onderwijs. 

Logo

Hieronder vindt u het logo van het Cultuurtraject Rotterdam voor gebruik bij communicatie en PR doeleinden door deelnemende scholen en instellingen. Voor vragen of aanvullend beeldmateriaal neemt u contact op met cultuurtrajectrotterdam@kc-r.nl

internetbureau w3s.nl