Sluiten

hdfhfg

Klik hier om naar de evaluatie te gaan.
Sluiten
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Cultuurtraject Rotterdam wordt georganiseerd door het KCR

Vervoer

Primair onderwijs

Doet jouw school mee aan het Cultuurtraject Rotterdam? Als Rotterdamse basisschool reserveer je dit schooljaar via Buzz010 busvervoer naar educatieve excursies tegen gereduceerd tarief binnen Rotterdam. Benieuwd naar de mogelijkheden? www.buzz010.nl!

 

Voortgezet onderwijs

Doet jouw school mee aan het Cultuurtraject Rotterdam? Rotterdamse scholen in het voorgezet onderwijs kunnen vanaf 16 november vervoer van en naar activiteiten boeken bij Ringelberg Tours voor een gereduceerd tarief per bus. Binnen Rotterdam betaal je € 4,50 per persoon per busrit. De minimum prijs per busrit is € 225,- totaal. Voor scholen in Hoek van Holland, Rozenburg, Bleiswijk en Bergschenhoek geldt een tarief van € 5,25 per persoon. De minimumprijs per busrit is € 262,50 totaal. Tip: het is dus voordeliger om met een volle bus te reizen. Reserveer nu via: www.cultuurvervoer.nl je busrit! 

Kosten

Voor deelnemersbijdrage voor het Cultuurtraject Rotterdam in schooljaar 2018-2019 is:

  • € 7,75 per leerling voor het primair onderwijs
  • € 15,- per leerling voor hetvoortgezet onderwijs
  • Deze deelnemersbijdrage is niet kostendekkend, het cultuurtraject wordt gesubsidieerd door Gemeente Rotterdam

Gebruik uw VO school de Cultuurkaart van het CJP? Wanneer uw school € 10,- per leerling inlegt dan wordt het Cultuurkaart-tegoed door CJP verhoogd tot € 15,-. Het Cultuurtraject kost uw school dan in slechts €10,- per leerling!

 

Factsheet voor workshop- en museumdocenten

Deze factsheet is bedoeld voor workshop- en museumdocenten die werken voor projecten binnen het Cultuurtraject Rotterdam. Hier vind je informatie over het Cultuurtraject Rotterdam en de website inclusief een lijst met afkortingen binnen het onderwijs. 

Logo

Hieronder vindt u het logo van het Cultuurtraject Rotterdam voor gebruik bij communicatie en PR doeleinden door deelnemende scholen en instellingen. Voor vragen of aanvullend beeldmateriaal neemt u contact op met cultuurtrajectrotterdam@kc-r.nl

internetbureau w3s.nl