Mediatoolkit

Deel jouw Cultuurtraject Rotterdam!

Wij zijn trots op al onze partners, zowel culturele instellingen als scholen. Samen zetten we een route neer van kunst & cultuur waar jaarlijks ongeveer 38.000 Rotterdamse leerlingen aan meedoen.

 

Wil jij ook laten zien dat je meedoet aan het Cultuurtraject Rotterdam? 

 

Deel jouw Cultuurtraject op social media met #cultuurtrajectrotterdam en tag @kcr010_ (Instagram) KCR (LinkedIn) of KCR - Rotterdam (Facebook).

Mediatoolkit

Vermeld in je communicatie over Cultuurtraject Rotterdam op je website of nieuwsbrief altijd de website www.cultuurtrajectrotterdam.nl en gebruik een van deze logo's* en onderstaande tekst:

 

 

Het Cultuurtraject Rotterdam is een avontuurlijke rondreis voor leerlingen uit het primair, speciaal en voortgezet onderwijs langs de mooiste culturele instellingen van Rotterdam. Leerlingen komen door de jaren heen in aanraking met beeldende kunst, dans, media, theater, muziek, erfgoed en literatuur. Een fantastische manier om kennis te maken met alle kunstdisciplines.

 

*Heb je een vectorbestand of zwart/wit versie nodig voor drukwerk? Neem dan contact op met onze communicatie afdeling via communicatie@kc-r.nl.