Sluiten

hdfhfg

Klik hier om naar de evaluatie te gaan.
Sluiten
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Cultuurtraject Rotterdam wordt georganiseerd door het KCR

Twee bijzondere voorstellingen voor het VO

Geplaatst op 19-04-2016

Meer dan 14.000 Rotterdamse leerlingen hebben tijdens het schooljaar 2015-2016 deelgenomen aan de themalijn Rotterdam viert de stad!.  De leerlingen leren waarom de stad is zoals zij is, maken kennis met de geschiedenis van de stad en worden meegenomen in het denken over de stad. Dat doen zij in tal van culturele projecten, waarbij ook de leraar betrokken en geënthousiasmeerd wordt. Een lespakket over Rotterdam en Rotterdammerschap, dat is wat de themalijn ‘Rotterdam viert de stad’ biedt.

Als afsluiting van de succesvolle themalijn maar ook als aansluiting op de feestelijke manifestatie die momenteel nog in volle gang is, biedt het KCR Cultuurtraject team de bovenbouw klassen van VO scholen in Rotterdam twee bijzondere voorstellingen aan! 

Beklim met uw klas de gigantische trap op Stationsplein en bezoek de voorstelling Het Hart van Rotterdam in Kriterion, de voormalige bioscoop boven in het Groothandelsgebouw. Of ga met uw klas kosteloos langs de voorstelling Kassa!, een bijzondere locatietheater in een pop-up store midden in Rotterdam, waarbij drie generaties winkeliers die kenmerkend zijn voor de Rotterdamse wederopbouw op verrassende wijze tot leven komen. Klik hier voor meer informatie over beide voorstellingen en beschikbare data.

Er zijn een beperkt aantal plaatsen, dus geef je snel op! Voor meer informatie en aanmelding: n.palyama@kc-r.nl, 010-2680393

 

 

internetbureau w3s.nl