Sluiten

hdfhfg

Klik hier om naar de evaluatie te gaan.
Sluiten
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Cultuurtraject Rotterdam wordt georganiseerd door het KCR

7 okt Aftrap themalijn Rotterdam hier ben ik

Geplaatst op 20-09-2016

Vorig schooljaar deden ruim 21.000 leerlingen mee aan de themalijn Rotterdam, viert de stad! Identiteit vormde steeds een rode draad door de themalijnprojecten van vorig jaar. We merken dat het een belangrijk thema is op scholen. Ook de nieuwe themalijn Rotterdam, hier ben ik! heeft daarom identiteit als leidraad.
Het Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam, organisator van het Cultuurtraject Rotterdam, produceert naast een rijk aanbod voor leerlingen ook mooi verdiepend programma over identiteit voor leraren.

Loop bijvoorbeeld met een kunstenaar door de wijk waar de school staat en leer zo de culturele omgeving beter kennen in de teamtraining ‘Weet jij waar je school woont’. Of de training ‘Door welke bril kijk jij?’ over reflectie van de leerkracht. Rotterdam, hier ben ik! biedt een totaalprogramma voor zowel de leerling als de leraar, een programma waarmee het KCR vernieuwend is in Nederland.

Het programma begint om 10:30 uur (inloop 10:15) en zal tot ongeveer 12:30 duren. Aansluitend is er een lunch. De uitnodiging volgt halverwege september.

internetbureau w3s.nl