Sluiten

hdfhfg

Klik hier om naar de evaluatie te gaan.
Sluiten
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Cultuurtraject Rotterdam wordt georganiseerd door het KCR

Informatie of afspraak

Uiteraard vertellen we graag meer over het Cultuurtraject Rotterdam. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Planning Cultuurtraject Rotterdam:

Primair onderwijs: Sari Goudriaan, s.goudriaan@kc-r.nl  telefoon 010 - 26 80 382
Voortgezet onderwijs: Nuella Palyama, n.palyama@kc-r.nl  telefoon 010 - 26 80 381

Adresgegevens

Bezoekadres
Zomerhofstraat 88
3032 CM Rotterdam

Postadres
Postbus 3122
3003 AC Rotterdam
Telefoon en e-mail
T 010 - 26 80 380
E cultuurtrajectrotterdam@kc-r.nl 

Over het KCR

Kunst- en cultuuronderwijs is onmisbaar voor een brede ontwikkeling van kinderen en jongeren. Daar zijn wij van overtuigd. En daar zetten wij ons als het Kenniscentrum Cultuureducatie Rotterdam (KCR) voor in. Wij adviseren en begeleiden scholen en culturele instellingen bij het inrichten van goed en effectief kunst- en cultuuronderwijs. Dat is onze expertise en onze passie. En dat is ook de reden dat wij als kenniscentrum de regie voeren over Cultuurtraject Rotterdam.
Wij komen voort uit SKVR en bieden verschillende diensten aan voor onderwijs- en culturele instellingen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Team Cultuurtraject Rotterdam

Adri Hilhorst, muziek, fotografie & media
Ingrid Duindam, theater, literatuur & dans
Nisha Nannan, beeldende kunst & erfgoed
Nuella Palyama, planning voortgezet onderwijs
Sari Goudriaan, planning primair onderwijs

Meer over het team.

Alle aanbieders

Klik hier voor een overzicht van alle culturele instellingen die een of meerdere projecten aanbieden in het Cultuurtraject Rotterdam.

Klachten

Onze producten en diensten worden zorgvuldig samengesteld, georganiseerd en geëvalueerd. Desondanks kan er iets fout gaan. Het is voor ons belangrijk te weten wanneer er iets mis is. Zo kunnen we ons werk blijven verbeteren. We moedigen de gebruikers van onze producten en diensten dan ook aan om eventuele klachten uit te spreken. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. Ga naar het klachtenformulier

internetbureau w3s.nl