Sluiten

hdfhfg

Klik hier om naar de evaluatie te gaan.
Sluiten
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Cultuurtraject Rotterdam wordt georganiseerd door het KCR

Over het team

Adri Hilhorst
(muziek, fotografie en media)
Adri is een van de drie programmacoördinatoren binnen het Team Cultuurtraject. Hij brengt kinderen en jongeren op de Rotterdamse scholen graag in contact met kunst en cultuur in Rotterdam. Daarnaast wil hij graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van cultuureducatie op de scholen. Jarenlang deed hij ervaring op als docent in aanvankelijk de muziekschoolpraktijk en van daaruit als coördinator muziekprojecten voor het reguliere onderwijs. Naast zijn werk voor het KCR is hij actief als docent en muzikant.

Ingrid Duindam
(theater, taal & dans)
Ingrid is consulent. Ze zoekt altijd naar manieren om kunst zo doeltreffend mogelijk in te zetten binnen het onderwijs. Ze heeft een schat aan ervaringen opgedaan in de wereld van cultuureducatie. Voor verschillende culturele instellingen in Rotterdam ontwikkelde zij inmiddels  theatereducatieprogramma’s. Daarnaast is ze actief in het verankeren en programmeren van cultuureducatie in de stad. Ze heeft een groot netwerk en is betrokken bij alles wat met cultuur te maken heeft. Het gegeven dat onderwijs beter wordt door kunst heeft haar altijd geboeid. Ze gelooft heilig in ontmoetingen, verbintenissen en kunst als inspiratiebron.

Nisha Nannan
(beeldende kunst en erfgoed)
Nisha is coördinator voor de disciplines beeldend en erfgoed binnen het Cultuurtraject Rotterdam en medeverantwoordelijk voor de externe communicatie rond het Cultuurtraject Rotterdam. Ze studeerde af aan de toenmalige opleiding Communicatie Creatief in Rotterdam. Door haar liefde voor de dans ontwikkelde haar interesse voor kunsteducatie zich steeds verder. Als Indiase danser en dansdocent in een westerse samenleving zocht ze naar haar ware kwaliteit en intentie binnen deze kunstvorm. Vanaf 2007 werkte ze als projectcoördinator bij SKVR, waar ze verantwoordelijk was voor Brede School-projecten. In haar huidige functie streeft ze naar heldere communicatie en intenties binnen haar team en met de samenwerkende partij.

Nuella Palyama
(planning VO leerjaar 1-2-3 en PO groep 7-8)
Als planner bij het team van het Cultuurtraject Rotterdam is Nuëlla hét aanspreekpunt voor het voorgezet onderwijs en de twee laatste groepen van het primair onderwijs. Samen met haar collega Sari Goudriaan zorgen zij voor de planning en organisatie van cultuureducatieprojecten uit het Cultuurtraject. Haar doel daarbij is om zo veel mogelijk Rotterdamse leerlingen kennis te laten maken met alle kunstdisciplines en culturele instellingen in de stad.

Sari Goudriaan
(planning PO groep 1 t/m 6)
Als planner bij het team van het Cultuurtraject Rotterdam is Sari hét aanspreekpunt voor het primair onderwijs. Na kort te hebben gesnuffeld aan de business van brillen en de wereld van architectuur, belandde ze dertig jaar geleden bij de SKVR, waar ze heel wat jaren op de afdeling personeelszaken heeft gewerkt. In 2000 stapte zij over naar de afdeling in primair onderwijs waar ze als planner aan de slag ging. Een echt regelmens en het centrale punt voor scholen en instellingen. Sari vindt het belangrijk dat kinderen voldoende de kans krijgen om kennis te maken met kunst en cultuur. Daar levert ze met haar werkzaamheden dus graag een bijdrage aan.

internetbureau w3s.nl